Παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/1), ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το πρωί σε επιχείρηση στις Μαλάδες, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, γύρω στις 20:00 το βράδυ παραδόθηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Πρίαμου Ξυδάκη, ο οποίος κι άνοιξε πυρ κατά του Στέφανου Κοκολογιάννη, στις εγκαταστάσεις ζωοτροφών, στην περιοχή των Μαλάδων.
Στη διάρκεια των πυροβολισμών τραυματίστηκε στο πόδι εργαζόμενος της επιχείρησης, όπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Νωρίτερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του ηλικιωμένου, βρήκαν το πιστόλι το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε ο Γ. Ξυδάκης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη και η σύζυγός του, στην οποία αποδίδεται ότι παρείχε ψυχική συνδρομή στον άνδρα της για την ένοπλη επίθεση.
Το περιστατικό σχετίζεται με βεντέτα που κρατά εδώ και 13 χρόνια. Το 2012, ο αδερφός του Στέφανου Κοκολογιάννη είχε δολοφονήσει τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη. Το πρωί της Δευτέρας, o δράστης φέρεται να πυροβόλησε τον Κοκολογιάννη στον αύλειο χώρο επιχείρησης ζωοτροφών, επιδιώκοντας, όπως φαίνεται, να δώσει συνέχεια στη βεντέτα.
Ειδήσεις σήμερα:
Το συγκινητικό «αντίο» του Νταλάρα στην Γκρέυ: «Για μένα και την οικογένειά μου ήταν πάντα παρούσα»