Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ένας 59χρονος άνδρας, ο οποίος, έπειτα από έντονο καβγά, έριξε βενζίνη σε μια 22χρονη γυναίκα και επιτέθηκε στον 25χρονο σύντροφό της.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στην περιοχή της Εξοχής. Σύμφωνα με τις αρχές, η διαμάχη ξεκίνησε όταν το ζευγάρι προσέγγισε τον άνδρα τη στιγμή που τάιζε ένα αδέσποτο σκυλί.
Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί τι συνέβη ακριβώς μεταξύ τους, όμως ο 59χρονος φέρεται να άρπαξε τον νεαρό από τον λαιμό και να έριξε βενζίνη στο πρόσωπο της κοπέλας.
Η 22χρονη μετέβη στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, καθώς υπέστη έγκαυμα κοντά στο μάτι από το καυστικό υγρό.
Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών. Με εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ ζητήθηκε να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της βλάβης στην όραση της νεαρής γυναίκας.
Διαβάστε επίσης:
Αυτή είναι η ηλεκτρική συσκευή που «καίει» όσο 65 ψυγεία: Σχεδόν 5.000 watt την ώρα