Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός νοσηλεύεται από το μεσημέρι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Τάκης (Παναγιώτης) Οικονομόπουλος.
Διακομίστηκε αρχικά στο Σεισμανόγλειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με εγκεφαλική αιμορραγία.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.
Ο Τάκης Οικονομόπουλος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες διαχρονικά. Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2021. Έχει μείνει γνωστός με την προσωνυμία “Πουλί”, λόγω των εντυπωσιακών του εκτινάξεων. Διαθέτοντας καλλιτεχνικό ταλέντο, τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί σαν ζωγράφος, συμμετέχοντας μάλιστα σε αρκετές εκθέσεις.