Ο Δημήτρης Σαββίδης έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα με απειλές για τη ζωή του: «Δεν θα φύγω αν δε σε δω νεκρό»

5 hours ago

Πολύ σοβαρά είναι όσα καταγγέλλει τις τελευταίες ώρες ο κάτοικος εξωτερικού Δημήτρης Σαββίδης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στα social media τα τελευταία χρόνια λόγω των τοποθετήσεων του αλλά και όσων παρουσιάζει για τη ζωή του στην Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα ο μηχανολόγος μηχανικός έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα, επώνυμα και μη, τα οποία του απειλούν ευθέως τη ζωή με άτομα να τον θέλουν νεκρό λόγω των πολιτικών του σχολίων για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα μήνυμα που δέχθηκε από έναν άγνωστο, το οποίο τον ενημερώνει ότι ο αποστολέας αυτού στις 29 του μήνα θα είναι στη Χάγη και δεν θα φύγει από εκεί αν δεν δει τον Δημήτρη Σαββίδη νεκρό, παροτρύνοντας τον μάλιστα να χαρεί τις τελευταίες του ημέρες.

5555

Ο ίδιος ο μηχανολόγος μηχανικός μάλιστα, όπως είναι λογικό είναι αρκετά ταραγμένος απ’ όλα όσα διαβάζει και ενημέρωσε τον κόσμο ότι δεν έχει σκοπό να βλάψει τον εαυτό του και ότι δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική επικαιρότητα γιατί δεν νιώθει ασφαλής.

Τις τελευταίες ώρες έχω δεχθεί κάποιες επιθέσεις- απειλές για όσα μοιράζομαι. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν νιώθω ασφαλής να συνεχίσω να ασχολούμαι με την πολιτική επικαιρότητα. Θα ενημερώσω πιο αναλυτικά σύντομα. Δεν έχω σκοπό να βλαψω τον εαυτό μου και είμαι απόλυτα υγιής.…

— 🇬🇷Dimitris Savvidis (@DimitrisSavvid4) June 24, 2025

Φυσικά για τα παραπάνω ο Δημήτρης Σαββίδης έκανε βίντεο στο οποίο αναρωτιέται τι έχει κάνει και δέχεται τόσο αισχρές απειλές, λέγοντας το τι συμβαίνει στη χώρα μας όλον αυτόν τον καιρό.

@dimitrisdestothetika Ζητώ συγνώμη από όσους ενόχλησα άθελά μου. Δεν θα ξανασχολιάσω την πολιτική επικαιρότητα. #destothetika #mpesfyp #τελος #βιντεο ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris Savvidis

Όπως είναι λογικό οι παραπάνω καταγγελίες δημιούργησαν ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον μηχανολόγο μηχανικό, με τους περισσότερους να του ζητάνε να μην σταματήσει να σχολιάζει το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, στηρίζοντας τον.

Ο ίδιος απάντησε σε αυτά τα μηνύματα με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο τονίζει πως δεν θέλει να σχολιάσει ξανά τα πολιτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας, σημειώνοντας «Δεν σταματάω να υπάρχω. Σταματώ μόνο να αφήνω την σαπίλα να μου κλείνει το στόμα.».

Απειλές σε όποιον μιλάει για το τι συμβαίνει στη χώρα μας

Φυσικά η παραπάνω υπόθεση δεν είναι μεμονωμένη, καθώς έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα που όλο και μεγαλώνει.

Συγκεκριμένα οι απειλές στον Δημήτρη Σαββίδη έρχονται λίγες ημέρες μετά τις σοβαρές καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού ότι απειλήθηκε για το έγκλημα των Τεμπών, όπως το ίδιο είχε καταγγείλει επίσης και η Κατερίνα Βουτσινά.

Μάλιστα δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει και τις απειλές που δέχθηκε συγγενικό πρόσωπο του Κοσμά Μαρινάκη, μετά από βίντεο του καθηγητή οικονομικών το οποίο μιλούσε για τριγωνικές συναλλαγές, έχοντας ως πρωταγωνιστή αυτού έναν φανταστικό χαρακτήρα, τον δημοσιογράφο «Πορτογλύφτε».

Διαβάστε επίσης:

Ξεχάστε το air condition και τον ανεμιστήρα: Η ιαπωνική τεχνική για δροσερό ύπνο που δεν κοστίζει τίποτα

Αμφιλοχία: Αυτό είπε ο γυναικοκτόνος στην 51χρονη κουμπάρα του πριν την σκοτώσει

Καιρός: Στους 42°C η θερμοκρασία – Οι πόλεις που θα «ψηθούν» και η πιο δύσκολη μέρα

Συγκίνησε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Περπατάω με Πι»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο