Θυελλώδεις άνεμοι έως και την Πρωτομαγιά – Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για ριπές άνω των 100 χλμ/ώρα

3 hours ago

Προειδοποίηση για θυελλώδεις βοριάδες που θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν τα 100 χλμ/ώρα μέχρι την Πρωτομαγιά απηύθυνε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Σε ανάρτησή του ο ειδικός επισημαίνει ότι οι άνεμοι θα είναι επικίνδυνοι σε έξι περιοχές, ανάμεσά τους και η Αττική, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα ισχύσει απαγόρευση απόπλου από νησιά του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσατραφύλλιας έγραψε:

«Με βοριάδες που θα ξεπεράσουν τα 100km/h μέχρι και την Πρωτομαγιά…

Καλό μεσημέρι!

Με πολύ αέρα ξεκίνησε η εβδομάδα και μάλιστα θα συνεχίσει να φυσάει μέχρι και την Πρωτομαγιά. Επόμενως σε ισχύ θα βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου για αρκετές νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Μάλιστα υπάρχουν και 6 περιοχές που οι ριπές του ανέμου θα ξεπεράσουν τα 100 km/h με αποτέλεσμα δυνητικά να δημιουργηθούν προβλήματα και στη στεριά. (Σπάσιμο κλαδιών, ζημιές σε καμινάδες, σκεπές, πτώση αντικειμένων όπως γλάστρες ,κεραίες από μπαλκόνια και ταράτσες, Αυτές είναι: Β/Α Αιγαίο, Εύβοια, Αττική, Κυκλάδες, ανατολική Πελοπόννησος, Χανιά.

Υ.Γ : Μην απλώσετε μπουγάδα

Βροχές προβλέπονται μόνο σε Κυκλάδες ,Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα πέσει 5 -6 βαθούν στην ανατολική Ελλάδα.

Το Σ/Κ πέφτουν οι άνεμοι και ανεβαίνει η θερμοκρασία».

Στιγμιότυπο οθόνης 2025 04 28 160643

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στον Πύργο: 48χρονος ξυλοκόπησε, έγδυσε και παράτησε 33χρονη – Την έδεσε με σκοινί και την έσερνε

Από το «πιο δύσκολο υπουργείο» στο σπίτι του Big Brother: Φανατικός οπαδός της ΝΔ και «φίλος» του Άδωνι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Ένταση ανάμεσα σε Φαραντούρη και Πορτοσάλτε: «Εσείς πόσες φορές έχετε αξιολογηθεί στη ζωή σας;» (video)

Ο Τσιάρτας ζήλεψε που ο ΛΕΞ σχολίασε το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: «Τι να πεις»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο