Θρίλερ στη Γερμανία: Δολοφονία συγγραφέα bestseller – Τη βρήκε νεκρή ο γιος της στο πλωτό σπίτι της στον Έλβα

4 hours ago

Newsroom

Newsroom

28/04/2025, 10:28

ΚΟΣΜΟΣ

Η Αλεξάντρα Φρόλιχ ξεκίνησε ως δημοσιογραφός, αρχικά στην Ουκρανία όπου κυκλοφόρησε περιοδικό για γυναίκες, στη συνέχεια εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος στη Γερμανία για διάφορα περιοδικά

germania

Newsroom

28/04/2025 | 10:28

Ένα μυστήριο επικρατεί στην Γερμανία με την δολοφονία της συγγραφέα bestseller, Αλεξάντρα Φρόλιχ, συγκλονίζει τη Γερμανία, η οποία βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/04) από τον γιο της.

Σύμφωνα με το NDR η συγγραφέας δέχθηκε πυροβολισμό ενώ ήταν στο πλωτό σπίτι της στον ποταμό Έλβα.

Από τη μεριά τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν απευθύνει έκκληση για τυχόν μάρτυρες που μπορεί να διαπίστωσαν ύποπτες κινήσεις κοντά ή γύρω από το πλωτό σπίτι της Φρόλιχ, ενώ εξετάζεται αν ο δολοφόνος της συγγραφέως ήταν γνωστός στην ίδια.

Όλα δείχνουν πως ότι συνέβη έγινε στο διάστημα ανάμεσα στα μεσάνυχτα της Τετάρτης και στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης.

Την ίδια στιγμή στον Έλβα βούτηξαν δύτες καθώς δεν αποκλείεται το φονικό όπλο να βρίσκεται στον θυμό του ποταμού.

Η Φρόλιχ ξεκίνησε ως δημοσιογραφός, αρχικά στην Ουκρανία όπου κυκλοφόρησε περιοδικό για γυναίκες, στη συνέχεια εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος στη Γερμανία για διάφορα περιοδικά ανάμεσα στα οποία και το Stern και τελικά οδηγήθηκε στη συγγραφή.

Το πρώτο της μυθιστόρημα «My Russian Mother-in-Law and other Catastrophes» γράφτηκε το 2012 και βασίστηκε στη δική της εμπειρία από τον γάμο της με έναν Ρώσο.

Το βιβλίο μπήκε στη λίστα των bestseller του Der Spiegel και μεταφράστηκε στα γαλλικά, ενώ ακολούθησε το 2016 το αστυνομικό μυθιστόρημα Death is a Certainty και το 2019 το Skeletons in the Closet.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: Άγνωστος παρέσυρε με αυτοκίνητο την ηθοποιό και την εγκατέλειψε

Πάτρα: 10χρονος πήγε να κλέψει και έπεσε από το μπαλκόνι – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα»: «Τα όνειρα δεν περιορίζονται σε αυτό το χαζοκούτι»

Εξάρχεια: Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε οικογένειες με παιδιά και διέκοψαν εκδηλώσεις στο λόφο του Στρέφη (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο