Θήβα: Επιχείρησε να χτυπήσει τη σύζυγο και τραυμάτισε το 6 μηνών βρέφος τους – Αναζητείται ο πατέρας

4 hours ago

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, ύστερα από ενημέρωση που έλαβε από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια μητέρα μετέφερε το 6 μηνών βρέφος της στο νοσοκομείο, το οποίο έφερε εμφανή τραύματα στο κεφάλι, συγκεκριμένα έναν μώλωπα και μια εκδορά.

Η ίδια φέρεται να δήλωσε στους γιατρούς ότι το συμβάν σημειώθηκε στον καταυλισμό Ρομά στη Θήβα, κατά τη διάρκεια έντονου καβγά με τον σύζυγό της. Όπως είπε, ο άνδρας προσπάθησε να τη χτυπήσει, όμως κατά λάθος τραυμάτισε το βρέφος.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο νοσοκομείο, ωστόσο η μητέρα αρνήθηκε να δώσει επίσημη κατάθεση, επαναλαμβάνοντας ανεπίσημα την ίδια εκδοχή των γεγονότων.

Η αστυνομία προχώρησε στην καταγραφή του συμβάντος και η σχετική αναφορά πρόκειται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Θήβας για περαιτέρω ενέργειες. Παράλληλα, ο πατέρας του παιδιού παραμένει ασύλληπτος και αναζητείται από τις Αρχές.

Το βρέφος παραμένει για την ώρα στο Νοσοκομείο Παίδων, όχι λόγω ιατρικής ανάγκης, καθώς η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, αλλά για λόγους προστασίας, έως ότου αποφασίσει σχετικά η Εισαγγελία για την επιμέλειά του.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης: Το πρωί στον ΣΚΑΙ «δεν υπάρχει τίποτα για μένα» και το απόγευμα παραίτηση

Χειλάκης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση του Λιάγκα – «Ποιος σου είπε ότι είμαστε φίλοι με τον Τσίπρα;» (video)

Πανελλήνιες 2025: Ο μαθητής που πέτυχε καθαρό 20 στα Μαθηματικά και 19.160 μόρια – Πού πάτωσαν οι υποψήφιοι

Ο Πάνος Παπανικολάου ανέβασε το πιο «πολύτιμο φακελάκι» που έχει λάβει

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο