Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε εγκλωβισμένος σε φρεάτιο για δύο ημέρες – Τον εντόπισαν παιδιά που έπαιζαν

8 hours ago

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη με άνδρα να έχει εγκλωβιστεί σε φρεάτιο της περιοχής για δύο ολόκληρες μέρες και να τον εντοπίζουν παιδιά που έπαιζαν τυχαία κοντά στο σημείο.

Τότε ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του η οποία μάλιστα διήρκεσε για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να βρέθηκε στο φρεάτιο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πιθανώς περνώντας από μια τρύπα κάτω από γέφυρα.

Μάλιστα όπως ανέφερε το OPEN παρέμεινε εγκλωβισμένος για δύο ολόκληρες ημέρες χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Τα παιδιά, ωστόσο, όταν άκουσαν τις φωνές, ειδοποίησαν τους γονείς τους και εκείνοι ενημέρωσαν τις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι καλά στην υγεία του.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες εγκλωβίστηκε στο φρεάτιο παραμένουν αδιευκρίνιστες και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Αδιανόητες καταγγελίες για καθηγητή στο ΓΕΛ του νησιού – Συνάδελφοι του εγκαταλείπουν τις θέσεις τους

Ρόδος: Πώς έγινε η τραγωδία με το 3χρονο κοριτσάκι – Η επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου

Αλλάζει ο καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας για 48 ώρες – Η πρόγνωση για Αττική

Ιράν: Στην κρεμάλα πράκτορας της Μοσάντ για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο