Βρέφος εντοπίστηκε να κλαίει μόνο του, σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια κοιμόταν στο εσωτερικό του σπιτιού, με κλειστές μπαλκονόπορτες.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου εντόπισαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας, το 11 μηνών βρέφος, την ώρα που οι γονείς του και τα υπόλοιπα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας κοιμούνταν στο εσωτερικό της οικίας.
Οι δύο (αλλοδαποί) γονείς, ηλικίας 36 και 35 ετών, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων του Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γονείς υποστήριξαν ότι άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι για να δροσιστεί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες για την αξιολόγηση των συνθηκών διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
Διαβάστε επίσης:
Αλλάζει ο καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας για 48 ώρες – Η πρόγνωση για Αττική
Βασίλης Καρράς: Αντιδράσεις και απογοήτευση για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – «Πήγαν απροβάριστοι»
Χαλκιδική: Θρήνος για τον πνιγμό του 38χρονου Λάμπη – Το σοκαριστικό μήνυμα λουόμενης στην μητέρα του
Άγριος ξυλοδαρμός στα Εξάρχεια: Έστειλαν στο νοσοκομείο 36χρονο για την μπλούζα του
Αυτές είναι οι ακατάλληλες παραλίες της Αττικής για το 2025: Οι γνωστές που δεν «εγκρίθηκαν»