Δυο χρόνια από το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη, κι όμως οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις συνεχίζουν να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Μετά τα ηχητικά που αποκάλυψαν ότι τα θύματα κάηκαν, σειρά πήρε η ανατριχιαστική από τον γνωστό δικηγόρο και συνήγορος οικογενειών θυμάτων των Τεμπών, Γιάννη Ματζουράνη, που κατήγγειλε πως υπάρχει πατέρας που μαζί με τη σορό του παιδιού του έβαλαν μέλος άλλου θύματος!
Ο ίδιος τόνισε την τραγελαφική και παράτυπη διαδικασία που ακολουθήθηκε με τις σορούς των θυμάτων.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο στο AtticaTV αν έχουν γίνει εξετάσεις εδώ και 2 χρόνια, ο Γ. Ματζουράνης τόνισε:
«Όχι! Όχι! Δυστυχώς όχι. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Να γίνουν και ιστολογικές και τοξικολογικές και εξέταση DNA. Και να σας πω και κάτι, δεν μου επιτρέπει ο γονιός να πω το όνομά του, έδωσαν σε πατέρα ένα φέρετρο, με μια πλήρη σορό, δηλαδή αρτιμελή, και παράλληλα του έχουν βάλει και ένα άλλο μέλος!Αυτό μας δείχνει με ποιον τρόπο έγινε η διερεύνηση αυτού του εγκλήματος και συνεχίζεται να τελείται έγκλημα», κατέληξε ο Γιάννης Ματζουράνης.
🔴#Τέμπη – Καταγγελία Γ. Μαντζουράνη: Δώσανε σε πατέρα σορό με μέλος άλλου ατόμου
Δείτε καθημερινά στις 18:00 την εκπομπή #Restart με τον @aklossas στο #AtticaTV pic.twitter.com/SLJHZNzjgg
— Attica TV (@AtticaTV_gr) March 18, 2025
Διαβάστε επίσης:
Ποια είναι τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι γερνάμε: Από την αλλαγή φωνής έως τις ημικρανίες
Οργή Πλακιά για Τριαντόπουλο: «Αν είσαι καθαρός έλα στο ακροατήριο και θα σου πω εγώ αν θα ξανά ανοίξεις το στόμα σου»
Δημοσκόπηση ALCO: Κατακόρυφο άλμα για την Πλεύση Ελευθερίας – Νέα πτώση για τη ΝΔ
Το ελληνικό εργοστάσιο με τους 1.000 εργαζομένους που δεν υπάρχει πια: Ήταν το πιο σύγχρονο στην Ευρώπη (video)
Ζωγράφου: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη