Εκτός προγράμματος του TalkRadio 987 τέθηκε σήμερα ο Γρηγόρης Ψαριανός, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία επίθεση κατά της Μαρίας Καρυστιανού.
Νωρίτερα σήμερα ο διευθυντής του Talk Radio 98.9, Τάκης Χατζής δεν του επέτρεψε να μπει στο στούντιο για να κάνει εκπομπή, ενώ στη συνέχεια επιδεικνύοντας αντανακλαστικά εισηγήθηκε τη διακοπή συνεργασίας του πρώην βουλευτή της ΝΔ με τον σταθμό.
Η πρόταση Χατζή έγινε δεκτή από τη διοίκηση και ο Γ. Ψαριανός πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες την πόρτα της εξόδου.
Ψαριανός: Όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα
Ο Γρηγόρης Ψαριανός κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Talk Radio κάθε μεσημέρι στις 2, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με τα μηνύματα που έφταναν στον σταθμό ταπό τους ακροατές να είναι πολλά και οργισμένα.
Μάλιστα, ο Τάκης Χατζής, στην εκπομπή της Δευτέρας (27/01), διαχώρισε πλήρως τη θέση του σταθμού από τον παραγωγό του, σημειώνοντας ότι διαφωνούν πλήρως με τις αναρτήσεις του και διαφωνούν έως τα υψηλότερα κλιμάκια. Η Αθηναΐς Νέγκα από τη μεριά της, όπως και ο Τάκης Χατζής, διάβασαν και μηνύματα ακροατών στον αέρα.
Ο πρώην υποψήφιος της ΝΔ τόλμησε να χαρακτηρίσει την μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης ως «χαροκαμμένη φίρμα».
Ενώ δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό και ουσιαστικά είχε ένα παραλήρημα με αισχρές αναρτήσεις, με μία από αυτές να δείχνει φωτογραφία της κα Καρυστιανού και να γράφει ότι όλα αυτά τα κάνει «για τα λεφτά και την καρέκλα».
Σε άλλη ανάρτηση, συνεχίζει στο ίδιο ύφος λέγοντας «οι χαροκαμμένες το γλεντάνε;», ενώ κάνει ειρωνικά σχόλια και για την εμφάνισή της.
Παράλληλα συμφώνησε ότι όσοι βρέθηκαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις, είναι «εντελώς άσχετοι, αφελείς και ηλίθιοι».
Ειδήσεις σήμερα:
Αρίστος Δοξιάδης: Η απαράδεκτη ανάρτηση για τα Τέμπη και η απάντηση της Ακρίτα
Coca Cola: Μαζική ανάκληση προϊόντων στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα