Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα δημοσιεύματα για ναρκωτικά – Τι αναφέρει η δικηγόρος του

1 week ago

Στα δημοσιεύματα σχετικά με την εμπλοκή του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο κύκλωμα ναρκωτικών απάντησε το πρωί της Τετάρτης η δικηγόρος του, με την Ευαγγελία Καπλανίδου να μιλάει στην εκπομπή του ANT1 «Το πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα η κ. Καπλανίδου ανέφερε πως ο ηθοποιός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, σημειώνοντας πως στο βίντεο που κυκλοφόρησε δεν είναι ο Μπουσουλόπουλος, προσθέτοντας ότι είναι ποινικώς κολάσιμο» το ότι έχει γίνει διαρροή υλικού δικογραφίας.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως ο καλλιτέχνης δεν έχει λάβει κάποια επίσημη κλήση ή ενημέρωση από κάποια δικαστική ή διωκτική Αρχή.

Αναλυτικά η δικηγόρος του Πέτρου Μπουσουλόπουλου είπε: «Προφανώς είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκεί που περπατούσε στον δρόμο ενημερώθηκε μέσα από τα sites για τη φερόμενη εμπλοκή του σε μία δικογραφία, για την οποία ο ίδιος μέχρι και σήμερα δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από διωκτική ή δικαστική Αρχή.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από κάμερες ασφαλείας, από αυτά που έχουμε δει, δεν είναι εκείνος. Είναι ποινικώς κολάσιμο το ότι έχει γίνει διαρροή υλικού δικογραφίας.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν φωτογραφίζουν τον εντολέα μας. Σε κάποια άλλα υπάρχει ρητή ονομαστική αναφορά σε εκείνον, με συνοδό φωτογραφία του. Τα δημοσιεύματα αυτά αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση και είναι και ποινικώς κολάσιμο το ότι έχει γίνει διαρροή υλικού δικογραφίας.

Ο λόγος που εκδώσαμε το δελτίο Τύπου είναι γιατί ζητούμε από τους δημοσιογράφους να αποσύρουν τις ιστοσελίδες που γίνεται ρητή αναφορά του ονόματός του και της φωτογραφίας του, και να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη κλήση ή ενημέρωση από κάποια δικαστική ή διωκτική Αρχή, για τη φερόμενη εμπλοκή του».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο