Πειραιάς: Νεκρός στην καμπίνα πλοίου βρέθηκε 74χρονος

1 month ago

Χωρίς τις αισθήσεις του και εντός της καμπίνας του σε πλοίο που είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (28/3) ένας 74χρονος επιβάτης.

Για το περιστατικό ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή του Τζελέπη μέλος πληρώματος του πλοίου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.Η. 46.

Ο 74χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Τι φέρνει τα φίδια στην αυλή μας και πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν: 4 τρόποι να τα κρατήσετε μακριά

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο