Ο Άδωνις ευχαρίστησε δημόσια τον Βερύκιο και την Τσιμτσιλή αλλά τι συνέβη πραγματικά

6 days ago

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε πως το βράδυ της Ανάστασης βρέθηκε στα Επείγοντα του Λαϊκού Νοσοκομείου και επειδή μίλησε με θερμά λόγια για την περίθαλψη που του παρείχε το δημόσιο σύστημα υγείας και το νοσηλευτικό προσωπικό, ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να «οικειοποιηθεί» τη συγκεκριμένη παρέμβαση.

Ο δημοσιογράφος προχώρησε σε ανάρτηση μέσα από το Λαϊκό περιγράφοντας όσα συνέβησαν, αναφέροντας αναλυτικά:

“ΑΝΑΣΤΑΣΗ στα “Επείγοντα” του Λαϊκού Νοσοκομείου ως παρατηρητής….

• Υποδειγματική η υποδοχή ασθενών & συνοδών.
• Αστραπιαία στον διάδρομο εισόδου η πρώτη αιμοληψία με τον ειδικευόμενο γιατρό να γονατίζει μπρος στο φορείο για να βρει φλέβα και να μην πονέσει περισσότερο ο ήδη αποκαμωμένος ασθενής.• Στην αίθουσα Επειγόντων με παθολογικά αίτια τα φορεία ταξινομημένα ανάμεσα σε κουρτίνες που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα του κάθε ασθενούς.
• Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Τεχνολογικό προσωπικό σε θέση Μάχης, ταγμένοι στην υπηρεσία της Δημόσιας Υγείας. Το αιμοδυναμικό , το ακτινολογικό, ο αξονικός τομογράφος, ΟΛΟΙ & ΟΛΑ δουλεύουν “ρολόι” !

• Ώρα 12 τα μεσάνυχτα, οι καμπάνες του Αγίου Θωμά χτυπάνε χαρμόσυνα και εκείνοι με τις φόρμες σκορπάνε χαμόγελα αισιοδοξίας σε ασθενείς και συνοδούς…

Το Αναστάσιμο Φως κάνει το “Λαϊκό Νοσοκομείο” να λαμποκοπάει και να υπενθυμίζει σε όλους ότι η Δημόσια – Λαϊκή Υγεία είναι πολύτιμο Αγαθό και θα πρέπει να την προστατεύουμε ως κόρην οφθαλμού.

Κύριε Διοικητά του Λαϊκού Νοσοκομείου Fanis_roidis ένα ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο για την βάρδια της Λαμπρής».

Ο Δ. Βερύκιος εστιάζει στον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και ευχαριστεί τους καθημερινούς ήρωες των νοσοκομείων και ενώ δεν γίνεται καμιά αναφορά στον ίδιο, ο υπουργός Υγείας μάλλον θεώρησε πως τα συγκεκριμένα επιδοκιμαστικά σχόλια αφορούν τη θητεία του καθώς και συνολικά το έργο του και όχι τις συγκεκριμένες συνθήκες και τα συγκεκριμένα πρόσωπα κι έτσι ευχαρίστησε τον Δ. Βερύκιο αλλά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που ανέδειξε το θέμα.

«Ευχαριστώ θερμά για άλλη μία φορά τον κ. Δήμο Βερύκιο, για τα καλά του λόγια για το ΕΣΥ, σήμερα στην εκπομπή Happy Day στον @alphatvgreece
και την @stam_tsimtsili το ΕΣΥ έχει προβλήματα, όπως κάθε τέτοιο πολύπλοκο σύστημα, αλλά μεταμορφώνεται με μεγάλη ταχύτητα και με πολλή δουλειά. Το προσωπικό του εργάζεται με αυταπάρνηση και η Πολιτεία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης διαθέτει πρωτοφανείς πόρους για την ολική του ανακαίνιση», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του.

Ευχαριστώ θερμά για άλλη μία φορά τον κ. Δήμο Βερύκιο, για τα καλά του λόγια για το ΕΣΥ, σήμερα στην εκπομπή Happy Day στον @alphatvgreece και την @stam_tsimtsili το ΕΣΥ έχει προβλήματα, όπως κάθε τέτοιο πολύπλοκο σύστημα, αλλά μεταμορφώνεται με μεγάλη ταχύτητα και με πολλή… pic.twitter.com/ePOVXSymKD

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 22, 2025

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αστάθεια με κεραυνούς, κρύο και χαλάζι – Η δύσκολη μέρα για την Αττική

Άρης Μουγκοπέτρος: Δημόσια έκκληση από τον δικηγόρο του για συγκεκριμένο θαμώνα – Τι ζητά

Κάτι τρέχει στο υπουργείο Υγείας: Παραιτήθηκε ξαφνικά η Φωφώ Καλύβα

Καρυστιανού: «Η πικρή αλήθεια που όλοι ξέραμε αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει, ήταν κρυμμένη στο σκοτάδι»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο