Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγη ώρα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, ανέβαλε την συνάντηση μεταξύ τους και όπως αναφέρει ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο ίδιος θα απευθύνει έκτακτο διάγγελμα στις 11:00.
Όλα δείχνουν ότι στο μήνυμά του θα αναφερθεί στο πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση για το ανώτατο αξίωμα, δίχως να φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση ανανέωσης της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Η ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου
«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 11.00, θα απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες.
Η προγραμματισμένη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετατίθεται για τις επόμενες μέρες».
Τα σενάρια για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τα σενάρια για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι πολλά, με το φαβορί να φαίνεται πως είναι ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ενώ όχι τόσο έντονα ακούγεται και το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει μια δεύτερη θητεία για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο πρόσωπο έκπληξη, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και πανεπιστημιακό, Τάσο Γιαννίτση, να ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Ειδήσεις σήμερα:
Έρχεται νέα κακοκαιρία: Πότε ξεκινά – Ιταλοί μετεωρολόγοι βλέπουν «πολικό κυκλώνα»
Σέλι Ημαθίας: «Fake story» η αφήγηση του σκιέρ που αγνοούνταν;