Μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση του κωμικού Μιχάλη Σεβαστέρη έχει κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες, καθώς αυτή αναφέρεται σε έναν παλιό συμμαθητή του που συναντήθηκαν μετά από καιρό.
Πιο συγκεκριμένα ο Σεβαστέρης βρήκε ξανά τον Έρικ μετά από χρόνια και έμαθε πως είναι άστεγος, καθώς μετά τον θάνατο του πατέρα του δεν έχει καταφέρει να βρει δουλειά ώστε να μπορεί να έχει ένα σπίτι, με τον κωμικό να επισημαίνει ότι θυμάται τον Έρικ σαν ένα ήσυχο και καλό παιδί.
Μάλιστα μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο Έρικ δεν έχει κινητό γιατί του το έκλεψαν, ζητώντας βοήθεια από όποιον μπορεί να συνεισφέρει είτε οικονομικά είτε να του βρει δουλειά, βάζοντας το iBan του πρώην συμμαθητή του, αλλά και το mail του ώστε να μπορεί κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με τον Έρικ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Σεβαστέρη αναφέρει: «Με τον Έρικ ήμασταν συμμαθητές στο λύκειο. Τον θυμάμαι από τότε σαν ένα ήσυχο και καλό παιδί. Τον ξαναπετυχα πρόσφατα στο δρόμο και με μεγάλη λύπη μου έμαθα πως έχει μείνει άστεγος. Έμενε με τον πατέρα του και τον έχασε από καρκίνο του πνεύμονα και από τότε είναι στο δρόμο καθώς δυσκολεύεται να βρει δουλειά και να ανταπεξέλθει οικονομικά. Οι δυσκολίες του στο δρόμο είναι πολλές καθώς κοιμάται σε παγκάκια μες το κρύο και συχνά έχει πέσει θύμα επίθεσης και πρόσφατα του έκλεψαν και το κινητό.
Αν κάποιος θα ήθελε να του προσφέρει μια δουλειά ή να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο το email του είναι [email protected] (δε μπαίνει συχνά καθώς δεν έχει κινητό) έχει δουλέψει στο παρελθόν λάντζα και ως βοηθός σε πιτσαρία
Για όποιον θέλει να βοηθήσει οικονομικά το Iban του είναι GR07 0260 0520 0002 5020 1037 321 όνομα Eric επίθετο Songo τράπεζα: eurobank».
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Το Πάσχα φέρνει μια άσχημη έκπληξη – Αναλυτικά η πρόγνωση για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Σουδάν: Σκοτώθηκε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου Αμπουμπάκερ Κάκι
Καρυστιανού και Λακαφώσης έγιναν χυδαία action figures για να χαίρονται τα δεξιά τρολς
Taste Atlas: Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική και δεν είναι η χωριάτικη