Μάριος Θεμιστοκλέους: Μετρήστε πόσες φορές μας λέει ότι είναι υφυπουργός Υγείας σε ένα παράξενο βίντεο

1 day ago

Να κάτσει με τη νεολαία αποφάσισε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, καθώς έκανε ένα βίντεο στο TikTok θέλοντας να συστηθεί στο κοινό που δεν τον ξέρει με έναν αρκετά περίεργο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, κάθισε μπροστά απ’ την κάμερα και μας ενημέρωσε 7 φορές σε 30 δευτερόλεπτα ότι είναι υφυπουργός Υγείας, κάνοντας το γνωστό τρεντ της πλατφόρμας χωρίς καθόλου επιτυχία.

Μεταξύ των… επιτευγμάτων του ο Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε πως είναι υφυπουργός Υγείας, φυσικά και θα ανεβαίνει από τις σκάλες στα γραφεία, ενώ παράλληλα μας ενημέρωσε ότι είναι υφυπουργός Υγείας, φυσικά και δεν τρώει γλυκά, έχοντας μπροστά του μια πιατέλα με φρούτα.

Αν δεν νιώσατε ακόμα άβολα με το όλο κόνσεπτ ο υφυπουργός Υγείας (σε περίπτωση που δεν καταλάβατε το αξίωμά του) μας λέει ότι φυσικά μιλάει με τους γιατρούς σε όλη τη χώρα, με το πλάνο να τον δείχνει να κρατάει ένα ακουστικό και την ψεύτικη κλήση να τη συνοδεύει ένας κλειστός υπολογιστής, που δεν άνοιξε ούτε για τις ανάγκες του βίντεο.

@mthemistocleous #fy #fyp #tiktokgreece #fypgreece #ellada #greece #politiki #politics #ygeia #nosokomeia #ypourgeioygeias #doctor #γιατρος ♬ πρωτότυπος ήχος – mthemistocleous

Στα σχόλια φυσικά επικράτησε πανικός, με σχεδόν όλα να είναι επικριτικά προς τον υφυπουργό, με ένα να λέει «Ειμαι υφυπουργός υγείας. Προφανώς θα εξαθλιωσω κ άλλο το ΕΣΥ, με σκοπό να βγάλουν κι άλλα λεφτά τα αφεντικά μου με τα ιδιωτικά», ενώ ένα άλλο ανέφερε «Είμαι υφυπουργός υγείας.. φυσικά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήμουν πιθανόν σεκιουριτας σε κάποιο από τα νοσοκομεία. Ευτυχώς ζω στην Ελλάδα.».

Πολλά απ’ την άλλη προσπάθησαν να δουν τη χιουμοριστική πλευρά του βίντεο, με έναν χρήστη να γράφει «Είσαι πολιτκός, φυσικά και δεν ξέρεις τι θα πει κρίντζ», ενώ ένας άλλος τόνισε «Το ξαναλές άλλη μια φορά γιατί δεν καταλαβαίνουμε τι είσαι.».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Τρικυμία» για την επιστροφή του Πάχτα – Η αιχμηρή επιστολή στελεχών στον Ανδρουλάκη

Κλαρίνα, Stories και -24€ στο e-banking

Γράφει ιστορία ο ΛΕΞ: Περίμεναν για εισιτήριο 2.000 άτομα στις 6 το πρωί

Λάρισα: Άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε σε ανήλικους με τσεκούρι

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο