Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό έγινε σε δημοτικό σχολείο στο Κουκάκι με έναν μικρό μαθητή να καταπίνει καθαριστικό υγρό μετά από αμέλεια της καθαρίστριας του συγκροτήματος.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ την Πέμπτη (29/05) η καθαρίστρια έδωσε απολυμαντικά καθαριστικά σε παιδιά για να καθαρίσουν και εκείνη την ώρα που ένα παιδάκι έπινε νερό στις βρύσες του σχοελίου, ένα άλλο παιδάκι ψέκαζε με το καθαριστικό με αποτέλεσμα το πρώτο παιδί να καταπιεί το υγρό.
Μάλιστα το παιδί προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του εμετό ωστόσο νοσηλεύθηκε για ένα 24ωρο με έγκαυμα στην γλώσσα.
«Την Πέμπτη 29 Μαϊου ενώ το παιδί μου έπινε νερό, η καθαρίστρια είχε υποδείξει σε παιδιά να καθαρίσουν τις βρύσες.
Την ώρα που έπινε νερό το παιδί μου κάποιο άλλο ψέκασε. Όταν πήγα στο σχολείο επιχείρησαν να με καθησυχάσουν. Ήταν καυστικό υγρό», ανέφερε η μητέρα του παιδιού.
Σύμφωνα με το Δήμο Αθηναίων η υπάλληλος καθαριότητας έχει κληθεί σε απολογία.
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι λένε στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές για συνθήματα και Γιαννακόπουλο
Μενδώνη: Η πρώτη απάντηση για τις φωνές και το σόου στο Άργος – «Ήταν συμφοιτήτριά μου»