Η Άση Μπήλιου δείχνει να ανοίγει… αεροδιάδρομο προς τα ζώδια, κάνοντας τις προβλέψεις της για το Μάρτιο και επισημαίνοντας το ποιοι θα βιώσουν έναν ευτυχισμένο μήνα.



Αν έπρεπε να ιεραρχήσω με κριτήρια σημαντικότητας τους μήνες του 2023, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο Μάρτιος είναι αυτός που προΐσταται όλων.

Καταρχάς έχουμε μαζεμένες τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς και δευτερευόντως έχουμε τις πλέον επιδραστικές πλανητικές αλλαγές, καθώς αλλάζουν ζώδιο δυο αργοί πλανήτες: ο Κρόνος στις 07/03/2023 που περνά στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας στις 23/03/2023 που περνά στον Υδροχόο.

Ο Πλούτωνας βέβαια θα μας δώσει μόνο μια πρόγευση, καθώς τον Ιούνιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για κάποιους μήνες ακόμη. Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι, καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια, ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ψυχεδελική, πνευματική, ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πηγή