Σοβαρά τραυματισμένη στο ΚΑΤ βρέθηκε μια 29χρονη γυναίκα, που περπατούσε σε δρόμο των Εξαρχείων.
Η γυναίκα δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σίδερο, ενώ περπατούσε επί της οδού Καλλιδρομίου. Διακομίστηκε στο ΚΑΤ και σύμφωνα με πληροφορίες, κινδυνεύει να χάσει το μάτι της. Για την επίθεση εις βάρος της, η αστυνομία συνέλαβε 43 χρονο άνδρα, χωρίς ακόμη να έχει την απάντηση, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τη χτύπησε. Μάλιστα ο 43χρονος, είχε κάνει πανομοιότυπη επίθεση στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους μάλιστα.
Η υπόθεση που ως προς τον τρόπο που έγινε θυμίζει έντονα τη δολοφονία της 36χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο.
Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έγινε αξονική στο κεφάλι της γυναίκας, η οποία φέρει ένα θλαστικό τραύμα. Επίσης, έχει ένα κάταγμα στην κόγχη του ματιού, το οποίο δεν προκαλεί -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ανησυχία.
Κύθηρα: Θρήνος για τον πρόεδρο κοινότητας – Ο καβγάς που είχε πριν την αυτοκτονία
Νέα δεδομένα για την τραγωδία στα Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
Τα παιδιά απ’ το Μενίδι… – Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης