Για μια ακόμη φορά εικόνες ντροπής στο νοσοκομείο «Αττικόν» καθώς έχει εκτοξευθεί ο αριθμός των ράντζων, εν μέσω εφημερίας και «έκρηξης» των ιώσεων
Και όλα αυτά μια ημέρα πριν επισκεφτεί το νοσοκομείο, ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης. Οι εικόνες προκαλούν την οργή των εργαζομένων, οι οποίοι καταγγέλλουν πως συνολικά έχουν αναπτυχθεί 114 ράντζα. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι γέμισαν ακόμα και οι διάδρομοι με ασθενείς έξω από την καρδιολογική πτέρυγα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφυλλίζει…από ράντζα το συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν, υπήρχε αντίστοιχη εικόνα και πάλι σε εφημερία. Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε σπεύσει και τότε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αναφέροντας ότι το φαινόμενο υπάρχει διότι το νοσοκομείο, προσελκύει ασθενείς από περιοχές πέραν της Δυτικής Αττικής, σε συνδυασμό με τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) για την επέκτασή του.
Αναμένουμε σήμερα Τετάρτη (29/1) τι εξήγηση θα δώσει!