Ένας χαμός επικράτησε στη Βουλή, μετά την ατάκα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρισκόταν στο βήμα.
Συγκεκριμένα ο γαλάζιος βουλευτής απευθυνόμενος στην κα Κωνσταντοπούλου της είπε «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί».
Το περιστατικό συνέβη όταν η πολιτικής αρχηγός μιλούσε στο βήμα της Βουλής και αρχικά δέχθηκε επίπληξη από τον Νικήτα Κακλαμάνη για τη μεγάλη διάρκεια της ομιλίας της.
Στη συνέχεια από τα έδρανα ακούστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριακίδης, να φωνάζει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί».
Άντε ”κάνε κανένα παιδί”
Μιλάμε για επίπεδο όχι αστεία pic.twitter.com/G4E8k0dj1O
— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) March 7, 2025
Άμεσα παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος κάλεσε τον κ. Κυριαζίδη να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που αρχικά δεν συνέβη.
Θέση πήρε και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και απευθύνθηκε στον βουλευτή του κόμματός της λέγοντας πως:
«Δεν κρινόμαστε από τα παιδιά μας οι γυναίκες».
Κατά τις πληροφορίες, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον κ. Κακλαμάνη προκειμένου να μεταφέρει στον κ. Κυριαζίδη πως ή ζητάει συγγνώμη ή διαγράφεται.
Μετά από τέσσερις φορές που πήρε τον λόγο και αφού έριχνε λάδι στη φωτιά κάθε φορά απέφευγε να απολογηθεί, ο βουλευτής της πλειοψηφίας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.
Διαβάστε επίσης:
Η πραγματική είδηση από το email Τριαντόπουλου: Ο Μητσοτάκης ήξερε για το μπάζωμα στα Τέμπη
ΕΦΕΤ: Ανάκληση τυριών από τον Σκλαβενίτη – Βρέθηκε παθογόνος μικροοργανισμός
Καιρός – Μαρουσάκης: Έρχεται χειμερινή φωτοβολίδα – Πότε αλλάζει το σκηνικό