Ο Χρήστος Δημόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ την Παρασκευή (7/2) και μοιράστηκε κάποιες προσωπικές ιστορίες, μία από τις οποίες ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.
Ο παρουσιαστής και δημιουργός της διάσημης παιδικής εκπομπής «Ουράνιο Τόξο» ανέφερε ότι μία μητέρα του έφερε το παιδί της, το οποίο ήταν άρρωστο και σε προχωρημένο στάδιο της ασθένειάς του, με σκοπό να το εμφανίσουν στην τηλεόραση και να το έχουν σε βίντεο πριν «φύγει».
«Μου έφερε μία μαμά το παιδί της στην εκπομπή που ήταν άρρωστο στα τελευταία του κι ήθελε να το βγάλει στην τηλεόραση. Μου το είπε η Διευθύντρια Παραγωγής και της είπα να το φέρει.
Έρχεται ένα αποστεωμένο παιδάκι με την μπαντάνα του, έτσι μαζεμένο κι ήθελαν οι γονείς του να το δούνε στην τηλεόραση και να το έχουν σε βίντεο πριν «φύγει». Σεβαστό. Καθόμασταν στα καρεκλάκια, του μιλούσα και δεν έκανε τίποτα, κοιτούσε τον αέρα» δήλωσε ο Χρήστος Δημόπουλος.
Ο Χρήστος Δημόπουλος θυμάται ότι το παιδί ήταν πολύ αδύνατο και καθόταν ακίνητο, κοιτάζοντας τον αέρα, κάτι που τον έκανε να νιώσει πολύ άβολα.
Ωστόσο, ξαφνικά σκέφτηκε να πέσει από την καρέκλα του και, όταν το έκανε, το παιδί γέλασε. Στη συνέχεια, συνομίλησαν λίγο, χωρίς κάτι ιδιαίτερο να συμβεί.
Μετά την εκπομπή, οι γονείς ευχαρίστησαν τον Δημόπουλο και έφυγαν, αλλά εκείνος, συγκινημένος, πέρασε 20 λεπτά σε μία γωνία κλαίγοντας, αδυνατώντας να διαχειριστεί το συναισθηματικό βάρος της στιγμής.
«Ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση και ξαφνικά σκαρφίστηκα να γλιστρήσω από την καρέκλα κι έπεσα κάτω φαρδύς πλατύς κι άρχισε να γελά το παιδάκι. Από εκεί κάναμε μία κουβεντούλα, όχι ιδιαίτερη.
Τελείωσε η εκπομπή, με ευχαρίστησαν οι γονείς κι έφυγα επί 20 λεπτά πήγα στη γωνία κι έκλαιγα, δεν μπορούσα να αντέξω την πίεση» ανέφερε ο συγγραφέας και παρουσιαστής.
Ειδήσεις σήμερα:
Πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Βασίλης Δημάκης