Χαμός για Λουτσέσκου: “Έχει πρόταση από τον ΠΑΟ – Το έμαθε και ο Σαββίδης”
Διαφ.
Ο Παναθηναϊκός ακριβώς πριν μια εβδομάδα γνωστοποίησε πως ο Ρουί Βιτόρια θα συνεχίσει στο Τριφύλλι παρότι δεσμευόταν έτσι κι αλλιώς με συμβόλαιο, ενώ στον ΠΑΟΚ το θέμα προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει και τα πάντα είναι στον… αέρα.
Το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει… ισχύ εντός ομάδας και το δεδομένο πως το μέλλον του Λουτσέσκου στον Δικέφαλο τίθεται εν αμφιβόλω, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τσάρλυ, στον Παναθηναϊκό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς τον Ρουμάνο τεχνικό ενώ και ο Ραζβάν… χρησιμοποίησε την πρόταση του Τριφυλλιού ώστε να πάρει αυτά που θέλει από τον Ιβάν Σαββίδη ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Μια εβδομάδα δεν… κινείται φύλλο στον ΠΑΟΚ όσον αφορά το θέμα Λουτσέσκου. Το τοπίο είναι θολό, δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Άλλα έβγαιναν την περασμένη εβδομάδα, άλλα βγαίνουν τώρα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατάει “παγωμένο” τον Βιτόρια, μιας και υπάρχει αντιπολίτευση στην ομάδα και κάποιοι δεν τον θέλουν.
Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο. Τι θα πει ο Σαββίδης; “Να τελειώσουμε το συμβόλαιό σου, να πας στον Παναθηναϊκό”; Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, όμως είναι μια πραγματικότητα πως ο ΠΑΟ έχει έναν μη ισχυρό προπονητή. Και υπάρχει κι άλλη μία πραγματικότητα, όπου ο Λουτσέσκου είχε πει πως θέλει να είναι το απόλυτο… αφεντικό και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα.
Υπάρχει πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου, υπάρχει ενδιαφέρον και άνθρωποι θέλουν να τον φέρουν στην ομάδα. Ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε την πρόταση, ώστε να πάρει αυτό που θέλει από τον Σαββίδη. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι στο 1%».