Newsroom
27/05/2025, 10:55
Tις έρευνες για το τροχαίο στο Χαλάνδρι έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών για να διαπιστωθεί αν ο άνδρας έπεσε επίτηδες πάνω στις γυναίκες
Newsroom
27/05/2025 | 10:55
Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που το ΙΧ πέφτει πάνω στη στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τρεις γυναίκες.
Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο να καρφώνεται πάνω στη στάση και εγκλωβίζει ανάμεσα στο όχημα και την κολώνα την 36χρονη για την οποία οι γιατροί δίνουν ακόμη μάχη για να σώσουν το πόδι της.
Μάλιστα στη συνέχεια ο 49χρονος οδηγός κάνει όπισθεν και σαν να μη συμβαίνει τίποτα φεύγει, όμως σταματά λίγα μέτρα μακριά, βγαίνει από το αυτοκίνητο και πέφτει αιμόφυρτος στο δρόμο με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος.
Παράλληλα τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών για να διαπιστωθεί αν ο άνδρας έπεσε επίτηδες πάνω στις γυναίκες, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο ούτε εμποδίζεται από κάποιον ούτε φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά ξαφνικά στρίβει λίγο πριν τη στάση και πέφτει πάνω της.
Ο 49χρονος είχε νοσηλευτεί το 2014 σε ψυχιατρικό ίδρυμα και είχε διαγνωστεί με μανία καταδίωξης.
Τι ακριβώς συνέβη
Το απόγευμα του Σαββάτου 24η Μαϊου ένα όχημα έπεσε έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι, με τον οδηγό να αγνοεί ότι εγκλώβισε το πόδι γυναίκας και να εγκαταλείπει το σημείο μέχρι να βρεθεί αιμόφυρτος.
Το ΙΧ απομακρύνθηκε από το σημείο που έγινε το ατύχημα και μαρτυρία αναφέρει ότι ο οδηγός δεν έδειχνε να ακούει, όταν του φώναζαν ότι το όχημα είχε πλακώσει το πόδι γυναίκας.
Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο και συνέχισε την πορεία του, όπου σε κοντινή απόσταση ακινητοποίησε το όχημα.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον οδηγό να φέρει τραύμα στο λαιμό και το στήθος, ενώ κατά τον έλεγχο του οχήματος βρέθηκε μαχαίρι.
Διαβάστε επίσης: