Από την Γάζα έως την Κεφαλλονιά το μήνυμα κατά της γενοκτονίας ηχεί δυνατά – Ενοχλημένες Ισραηλινές τουρίστριες(video)

4 hours ago

Η διαμαρτυρία αλληλέγγυου κόσμου εναντίον της γενοκτονίας των Παλαιστινίων μάλλον πείραξε κάποιους Ισραηλινούς τουρίστες στην περιοχή.

Οι αλληλέγγυοι ξαπλωμένοι κατά μήκος του πανό με το σύνθημα και της μεγάλης παλαιστινιακής σημαίας, έστειλαν μήνυμα υπέρ του παλαιστινιακού λαού που αποδεκατίζεται από τα ισραηλινά πυρά καθημερινά, στη λωρίδα της Γάζας.

Το μήνυμα σχηματίστηκε μάλιστα από βότσαλα και υφάσματα στην παραλία της Μυρτούς.

Λίγο αργότερα, δύο Ισραηλινές τουρίστριες που βρέθηκαν στην παραλία εξοργίστηκαν τόσο πολύ που προσπάθησαν με μανία να καταστρέψουν το σύνθημα, το οποίο με κόπο έφτιαξαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Μάλιστα σε βίντεο από το σημείο, ακούγεται μια φωνή που προσπαθεί να τις σταματήσει, λέγοντας «φύγετε σας παρακαλώ, αφήστε το» και «ντροπή σας», με την Ισραηλινή τουρίστρια να ανταπαντά φωνάζοντας «ντροπή σε εσάς».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Βροχή» από πρόστιμα σε ιδιοκτήτες σκύλων – 1.000 ευρώ το μεγαλύτερο

Χρηματισμός δικαστών από τη μαφία των ναρκωτικών – Κρυπτογραφημένα μηνύματα «καίνε» δικαστές

Ρέθυμνο: Νέα καταγγελία για παρόμοιο συμβάν μετάγγισης όπως στο Τζάνειο

Τέλος οι δωρεάν χειραποσκευές στις πτήσεις: Τι θα μπορούμε να έχουμε στο αεροπλάνο

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο