Άλιμος: Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 30χρονης – Την εντόπισαν στο Πόρτο Ράφτη

2 weeks ago

Λήξη συναγερμού για την εξαφάνισης της 30χρονης από τον Αλιμο, καθώς βρέθηκε σώα έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, αφότου έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της. Εκτοτε το τηλέφωνό της ήταν κλειστό και η μητέρα της εξέφραζε φόβους για τη ζωή της. Για τον εντοπισμό της είχε εκδοθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού μήνυμα Missing Alert.

Σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, που μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, η 30χρονη πέρασε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι φίλης της στον Αλιμο και το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκε με τον σύντροφό της στα Πετράλωνα. Εκείνος ενημέρωσε τη μητέρα της ότι χώρισαν, έπειτα από συζήτηση που είχαν. Η κοπέλα, δυο ώρες αργότερα, έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Η μητέρα της μίλησε για μήνυμα «απελπισίας και απογοήτευσης», λέγοντας ότι της έγραψε πως «θα κάνει κακό» στον εαυτό της.

Για τον εντοπισμό της, εκτός από την αστυνομία, κινητοποιήθηκαν η ειδική εθελοντική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης του Χαμόγελου του Παιδιού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων και τη Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό της να κινείται στο Πόρτο Ράφτη, έκαναν σήμα στην 30χρονη να σταματήσει. Τότε εκείνη, φέρεται να φοβήθηκε, επιχείρησε να κάνει αναστροφή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να τρακάρει πάνω σε έναν τοίχο.

Η ίδια δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο