Γιαουρτογλυκό με πτι-μπερ έτοιμο σε 3' – Γρήγορο νόστιμο και δροσερό – Συνταγές


Πανεύκολο δροσερό γιαουρτογλυκό, έτοιμο να μπεί στο ψυγείο σε 3 μόλις λεπτά!


Διαφ.

Τοσο γρήγορο και τόσο νόστιμο γλυκάκι με ελάχιστα υλικά. Φτιάξτε το και ξετρελάνετε τους γύρω σας!

Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο - «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο - «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις...»

Υλικά

  • Γάλα Ζαχαρούχο - 1 Κουτί Μεγάλο (397γρ)
  • Γιαούρτι Πλήρες - 3 κυπελάκια (600γρ)
  • Μπισκότα πτι-μπερ - 170γρ.
  • Ξύσμα απο μισό λεμόνι ακέρωτο
  • Φρούτα ή Κομπόστα Ροδάκινο Προαιρετικά

Διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα η κομπόστα της αρεσκείας μας και τοποθετούμε το γλυκό μας στο ψυγείο
μέχρι να πήξει η κρέμα (περίπου 1 ώρα).

Γλυκό ψυγείου με μπανάνες, ζαχαρούχο γάλα και άλλα 5 υλικά

Φτιάξτε ένα εύκολο και λαχταριστό σπιτικό μπανόφι με βάση από μπισκότα. Πρόκειται για το αγγλικό γλυκό με την καραμελωμένη γέμιση από το ζαχαρούχο γάλα και τις μπανάνες. Αυτή τη συνταγή, σίγουρα θα τη λατρέψετε. Σε περίπτωση όμως, που θέλετε να φτιάξετε κάτι πιο ανάλαφρο, δείτε εδώ μια τρομερή συνταγή για γλυκό με βασικό υλικό τις φρυγανιές.

Υλικά

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=
  • 300 γρ. μπισκότα digestive
  • 150 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
  • 250 ml κρέμα γάλακτος πλήρη
  • 3 μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 120 γρ. κουβερτούρα τριμμένη

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τα δύο κουτιά ζαχαρούχο γάλα σε μία κατσαρόλα, μαζί με το κουτί χωρίς να τα ανοίξουμε, και τα βράζουμε για 3 ώρες περίπου φροντίζοντας να συμπληρώνουμε με νερό ώστε πάντα να τα σκεπάζει. Θα προκύψει έτσι καραμελωμένο γάλα.
  • Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τη μαργαρίνη, ώστε να προκύψει ένα εύπλαστο μείγμα. Στρώνουμε με αυτό τη βάση και τα πλαϊνά ενός μέτριου ταψιού για τάρτες πιέζοντας με τα δάχτυλά μας, ώστε να στρωθεί ομοιόμορφα και να κρατάει. Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο, ώστε να σφίξει η βάση.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το 1 κ.γ. ζάχαρη σε σαντιγί.
  • Βγάζουμε το ταψί με τη βάση μπισκότων από το ψυγείο. Ανοίγουμε τα κουτιά με το καραμελωμένο γάλα και αδειάζουμε το ενάμιση από αυτά στο ταψί πάνω στη βάση μπισκότων. Από πάνω απλώνουμε τις φέτες από τις μπανάνες και καλύπτουμε με την κρέμα σαντιγί.
  • Γαρνίρουμε την επιφάνεια με την τριμμένη κουβερτούρα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Δροσερό γλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα κι άλλα 3 υλικά

Φτιάξτε, σήμερα κιόλας, γλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα και άλλα τρία υλικά. Είναι δροσερό αλλά και... λαχταριστό, ενώ η εκτέλεση της συνταγής είναι πανεύκολη και γρήγορη. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψετε. Σε περίπτωση όμως, που θέλετε να φτιάξετε γλυκό κατάψυξης, δείτε εδώ μια τρομερή συνταγή.

Υλικά

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί σαντιγί
  • 1 - 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ (ανάλογα το σκεύος που θα το φτιάξετε)
  • λίγο γάλα

Γλυκό ψυγείου με μπανάνες, ζαχαρούχο γάλα και άλλα 5 υλικά

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ για 10 λεπτά περίπου το ζαχαρούχο γάλα με την σαντιγί μέχρι να γίνει κρέμα.
  • Βουτάμε τα μπισκότα μας στο γάλα να μαλακώσουν λίγο και τα στρώνουμε στην πιατέλα μας.
  • Βάζουμε μία στρώση κρέμας και μετά άλλη μία στρώση μπισκότων και μετά πάλι κρέμα.
  • Πασπαλίζουμε από πάνω με τρούφα,ξηρούς καρπούς και φρούτα.
  • Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: