Φάρμα: Έκοψαν βασιλόπιτα οι παίκτες – Τι κέρδισε αυτός που βρήκε το φλουρί – MEDIA & TV


Η νέα χρονιά βρήκε τους αγρότες της Φάρμας στο σπίτι όμως δεν είχαν κόψει βασιλόπιτα για το καλό του 2022.


Διαφ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ως άλλος… Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε στη Φάρμα και κρατούσε στα χέρια μια βασιλόπιτα την οποία έκοψαν με ακρίβεια ώστε να μην αδικηθεί κανείς από τους παίκτες.

Έγκυος η Λένα Ζευγαρά; Ο πατέρας είναι Ρώσος μεγιστάνας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έγκυος η Λένα Ζευγαρά; Ο πατέρας είναι Ρώσος μεγιστάνας

Οι παίκτες της Φάρμας έφαγαν με μεγάλη όρεξη τη βασιλόπιτα αφού πεινάνε αρκετά καθώς τα φαγητά που έχουν δεν είναι σε αφθονία.

Το φλουρί κέρδισε ο Γρηγόρης και ο Σάκης Τανιμανίδης του ανακοίνωσε το «δώρο» του. Ποιο ήταν αυτό;

Πως η αρχηγός της Φάρμας, Αγγελική Ηλιάδη δεν θα μπορούσε να του δώσει την μαύρη πέτρα και να τον βγάλει ως υποψήφιο μονομάχο και ότι θα έβγαινε εκτός διαδικασίας ψηφοφορίας για δεύτερος μονομάχος.

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

Φάρμα: «Είναι η γκόμενά του, πρέπει να παλέψει για να κρατήσει τέτοια γκόμενα» είπε η Τσουμελέκα για Γρηγόρη-Ηλιάδη

Η επιλογή της νέας αρχηγού στη Φάρμα, της Αγγελικής Ηλιάδη να πάρει στο δωμάτιο του αρχηγού τον-σύντροφό της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1- Γρηγόρη σήκωσε αρκετά σχόλια μεταξύ των συμπαικτών της.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο την συγκεκριμένη σχέση.

Ειδικότερα, η χρυσή Ολυμπιονίκης τόνισε προς τον Αστρινό και τον Βασίλη πως «έλα τώρα που με τόσα μπράτσα έχει πρόβλημα με την μέση του… Γιατί εμείς δεν κουβαλήσαμε; Έλα τώρα… Παιδιά, εγώ δεν μπορούσα να τρέξω σήμερα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στη συνέχεια, η Αθανασία Τσουμελέκα:

«Είναι η Αγγελική αυτή τη στιγμή αρχηγός και κάνει πως έχει πρόβλημα την πρώτη μέρα που είναι αρχηγός η γκόμενα του για το φαγητό; Έλα, έλα…Δεν πήγε να πάρει νερά η Αγγελική και αντί να σηκωθεί ο μαλ@κ@ας να πάει να πάρει τα νερά από την Αγγελική… Πήγα εγώ να τα πάρω. Ρε πουλάκι μου, είναι γκόμενα του! Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: